registreren 
Ben je professional en bereid je diensten "gratis" aan te bieden? Registreer je dan eenmalig door middel van onderstaand formulier. Indien je achtergelaten gegevens kloppen krijg je van ons binnen enkele dagen een login code en wachtwoord toegestuurd per email. Daarna dient nog een keer te worden ingelogd, om de registratie te bevestigen, dit voorkomt dat anderen je naam zouden kunnen misbruiken. Na deze herbevestiging verschijnt je naam pas in het register. klik voor de voorwaarden

NB: Het opgegeven email adres wordt gebruikt als inlogcode en om 'ontvangers' met u in contact te laten komen door middel van een contactformulier. Je email adres zal echter niet openbaar worden weergegeven in het register. Alle overige ingevulde velden worden wel zichtbaar in het register. 

titel
voornaam *
tussen
achternaam*
beroep *
straat *
postcode* / plaatsnaam*
telefoon
email *
website
omschrijving aanbod *
Wederkerigheid.nl wil een bron zijn van inspiratie en een medium waarbij aanbieders en ontvangers van diensten elkaar kunnen vinden. Voor de positieve of negatieve gevolgen daarvan draagt de website en haar steungroep geen verantwoordelijkheid.